SPAR university WHZ Zwolle

In ons verkooppunt is een duidelijke mix te zien van teamleden. In tegenstelling tot de traditionele supermarkten kiezen wij niet alleen voor “jong talent”. Wij hebben lef en durven te kiezen voor de leukste team member zonder oordeel.  Daarnaast kennen wij een intensieve samenwerking met MBO scholen, HBO instellingen en gemeenten. Bij ons mag je leren van je fouten en lachen om je werk blunders. Wees lekker jezelf dat is al goed genoeg.

Vacatures

Store Manager SPAR university WHZ Zwolle

SPAR Together Better heeft LEF en wil samen met jou, dé Grab & Go formule worden in de Nederlandse studentensteden. Daar kunnen wij jouw multitask talent, teambuilding skills en retail kennis goed bij gebruiken. In deze veelzijdige functie mag jij als Store Manager jouw team meenemen in de reis om het leukste verkooppunt van Nederland te worden. Als Store Manager, zoals wij de functie van filiaalmanager noemen, ben jij het vaste gezicht van één en misschien in de toekomst, meerdere verkooppunt(en). Je zorgt er samen met jouw team voor, dat alles in- en rondom het verkooppunt op rolletjes loopt. Je toont initiatief en denkt EERLIJK mee hoe wij samen, sneller en simpeler kunnen werken. Ook help en adviseer je klanten tijdens het winkelen. Je geeft leiding aan een Team Hero, Bake off Hero en team members. Je team grootte kan variëren van 5 tot 35 team members per verkooppunt.

Doorgroeimogelijkheden
De leukste personeelsfeestjes
40 uur per week
Teamplayer
Student medewerker SPAR university WHZ Zwolle

SPAR Together Better zoekt versterking! Als team member, oftewel allround medewerker voor ons verkooppunt op Windesheim Campus (Gebouw C) Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw regel skills en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als team member heb je een super gave job met veel afwisselende werkzaamheden. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment bij de (self)checkout of je helpt in de winkel. Je toont initiatief en denkt EERLIJK mee hoe wij samen, sneller en simpeler kunnen werken

Staat jouw locatie of functie er niet tussen? Doe een open sollicicatie!

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+