De Bottle Battle by SPAR university in samenwerking met Coca-Cola in Nederland

Clicks & bricks gebruiken om studenten op een fun manier tegen elkaar te laten strijden? SPAR university lanceert hiervoor in samenwerking met Coca-Cola in Nederland en Social Brothers ‘de Bottle Battle’ in de SPAR university app!

De Bottle Battle is een nieuwe gamification-tool in de SPAR university app. Studenten uit de verschillende studentensteden waar SPAR university gevestigd is battelen vanaf maandag 6 mei acht weken lang tegen elkaar door zoveel mogelijk flesjes met de app te scannen en weg te gooien in de prullenbakken op de campus.

Hoe werkt de Bottle Battle:

  • Open onze app
  • Klik op de Bottle Battle in het menu
  • Scan de gekochte of opgeraapte  plastic flesje via de app
  • Scan de QR code op de prullenbak (die een Bottle Battle sticker bevat)
  • Gooi het flesje (inclusief dop) in de prullenbak

Alle merken en alle soorten plastic flesjes doen mee in de Battle. Hierdoor strijdt de student mee voor de stad, de stad krijgt namelijk elke keer een punt per weggegooid flesje. De what’s in it for me is ook aanwezig als spelelement: studenten sparen namelijk tegelijkertijd voor een gratis drankje bij onze koffieautomaten (na 10x scannen) en maken ze kans op mega prijzen zoals festivalkaartjes. Wij zijn nu al benieuwd welke stad gaat winnen… en welke stad met de hoofdprijs ermee doorgaat: een droomvakantie met vrienden ter waarde van 2.000 euro!

Waarom doen wij dit: het is niet alleen fun maar sluit ook aan op de ‘why’ van SPAR university zorgt de Bottle Battle voor een vermindering van zwerfafval op de campus en lokt op deze manier gedragsverandering onder studenten uit.

Vanaf 6 mei start de Bottle Battle, download onze app en houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws. Meer weten? Lees hier ons persbericht.

Meer blog?
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+