• Wil jij bij ons werken?

    Dat snappen wij maar al te goed, maar wij zijn natuurlijk ook niet helemaal objectief. Het universiteits- en/of hogeschoolterrein is een energieke en hectische omgeving met razend drukke pauzes, waar veelal studenten en medewerkers van verschillende universiteiten en hogescholen onze klanten zijn. Wij willen samen met onze teams alles doen voor de blije klant. Jij ook?

betrokken
lef
OPEN-EERLIJK-DUIDELIJK

Uitgelichte vacatures

Controller Operations @SPAR Together Better

SPAR Together Better heeft lef en wil samen met jou, dé Grab & Go formule worden in de Nederlandse studentensteden. Wij gaan als een raket! Dit is super tof, maar er moet natuurlijk goed op de centjes gelet worden. In de nieuwe rol van Controller Operations kunnen wij jouw ambitie, analytisch inzicht, organisatie skills en financiële kennis goed gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratieve flow en verslaglegging binnen SPAR Together Better. Jij bent het aanspreekpunt voor onze verkooppunten, financierders, franchisegever en helaas…de belastingdienst 😉 Dit doe je niet alleen, maar samen met je betrokken team. Want, alleen ben je sneller maar samen kom je #verder. Jouw team bestaat uit twee enthousiaste team members.

Start per 1 oktober
Jaarcontract van 40 uur p/w
Mooie lease auto
Kantoor Deventer
Commercieel medewerker @ SPAR Together Better

SPAR Together Better heeft LEF en wil samen met jou, dé Grab & Go formule worden in de Nederlandse studentensteden. Waarbij wij ons inzetten voor gezonde en duurzame voeding, naast de lekkere frikandelbroodjes ;). Als Commercial Hero, zoals wij de functie van assortimentsmanager noemen, geef jij opvolging aan commerciële promo-planning richting leveranciers en onze verkooppunten. Je kunt open-eerlijk-duidelijk communiceren en denkt altijd twee stappen vooruit. Zo weet je hoe kunt inspelen op trends en ontwikkelingen en kunt deze doorvertalen naar onze formats en verkooppunten. Je kunt snel schakelen tussen verschillende belanghebbende en wordt blij van ons eigen(wijze) format SPAR university. Wil je echt waarde toevoegen? Kom dan samen met ons SPARkelen, bij ons ben je echt een (commercial)l HERO!

Minimaal 32 uur p/w
Bouwen aan ons format
Elke ma een personal training
Kantoor Deventer
Multi Store Manager SPAR city Zutphen en Deventer

SPAR Together Better heeft lef en wil samen met jou dé Grab & Go formule worden in Nederlandse studentensteden. Dit is een gave functie als je al ervaring hebt opgedaan met het aansturen van meerdere locaties. Alleen ben je NU toe aan nog meer uitdaging. In deze rol kunnen wij jouw multitask talent, team building skills en retail kennis goed gebruiken. Je bent als Multi Store Manager het vaste gezicht van onze verkooppunten in Deventer en Zutphen en de toekomst voor nog meer verkooppunt(en). Daarbij maak je samen met de Assistent Store Manager de vertaling van format naar winkelvloer. Je hebt een helicopterview en kunt jouw teams samen met je Assistant Store Managers naar het next level brengen. Je kunt snel schakelen tussen verschillende belanghebbenden en wordt blij van onze eigen(wijze) formats. Want SPAR university en city is net even anders… wij doen waar wij zelf zin in hebben. Gewoon omdat het kan en dat maakt ons uniek 😉 Dit doe je niet alleen, maar samen met je betrokken team. Want, alleen ben je sneller maar samen kom je #verder. Je team grootte kan variëren van 25 tot 50 team members. Je adviseert klanten tijdens het winkelen en zorgt er samen met jouw team voor dat alles in- en rondom het verkooppunt op rolletjes loopt.

Doorgroeimogelijkheden
De leukste personeelsfeestjes
40 uur
Teamplayer

Staat jouw locatie of functie er niet tussen? Doe een open sollicicatie!

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+