Kantoor Deventer

Werken op kantoor Deventer bij SPAR Together Better is misschien anders dan je gewend bent... Wij zijn flink aan het groeien en daar moet je van houden. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met onze teams in de verkooppunten. Achter de schermen werken wij hard om de winkels te ondersteunen en al onze klanten blij te maken. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je #verder. Naast hard werken zijn wij ook dol op fun! Zo vieren we verjaardagen met taart, starten we de week goed op maandag door alles te geven bij onze personal training en hebben we iedere werkdag een verzorgde lunch. Bij SPAR TB (en dus ook op kantoor Deventer) spreken wij af, uit en aan. We zijn betrokken, open, eerlijk en duidelijk en hebben lef! Denk jij binnen ons toffe (kantoor)team te passen? Solliciteer dan vandaag nog!

Vacatures

Ervaren Management Assistent @ kantoor Deventer

Onze jonge ambitieuze ondernemers Ilona (34) en Martijn (32) zijn volop in ontwikkeling en zoeken een rechterhand om met hen mee te groeien. Daarom betreft deze functie een nieuwe rol binnen onze organisatie. En daar kunnen wij jouw regel skills en vlotte babbel goed bij gebruiken. Jij bent als ervaren Management Assistant, hun rots in de branding. Om deze job te kunnen fixen, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Door je winnaarsmentaliteit is geen uitdaging jou te groot. Samen SPARkelen bij SPAR Together Better? Dan kies je voor, en geniet je van, dynamiek en ad hoc zaken regelen. Je bent flexibel en weet alle ballen hoog te houden.

HBO werk- en denkniveau
40 uur per week
Salarisindicatie €2.500,- tot €3.500,-
Start per 2 januari 2023
JUNIOR Controller @ Kantoor Deventer

De functie van Junior Controller betreft een nieuwe rol binnen onze organisatie. In deze afwisselende rol ondersteun én rapporteer je direct aan de Controller Operations. SPAR Together Better heeft lef en wil samen met jou, dé Grab & Go formule worden in de Nederlandse studentensteden. Wij groeien als een raket! Dat is super tof, maar er moet natuurlijk goed op de centjes gelet worden. Bij ons zijn de lijnen kort en er is ruimte voor verbetering. Dankzij je kritische en analytische blik, ben je onmisbaar bij het op orde houden van onze financiën! Je houdt van Excel, en je kennis van finance is ‘up-to-date‘ en zeer welkom. Net als je skills in systemen en BI tools; ook die zijn van grote waarde. Je durft jouw verantwoordelijkheid te nemen inzake financiële vraagstukken. Je ondersteunt de Store Managers in het toepassen van het financieel beleid. Je verstrekt inzichten waarmee de verkooppunten kunnen sturen op hun KPI’s en peilt regelmatig welke informatie hiervoor nodig is. Dit doe je niet alleen, maar samen met je betrokken team. Want, alleen ben je sneller maar samen kom je #verder. Je vormt samen met de Controller Operations en onze administratieve held een team.

Dynamische functie
MBO niveau 4 diploma
Jaarcontract
Start per 2 januari 2023

Staat jouw locatie of functie er niet tussen? Doe een open sollicitatie!

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+