SPAR university WHZ Zwolle

In ons verkooppunt is een duidelijke mix te zien van teamleden. In tegenstelling tot de traditionele supermarkten kiezen wij niet alleen voor “jong talent”. Wij hebben lef en durven te kiezen voor de leukste team member zonder oordeel.  Daarnaast kennen wij een intensieve samenwerking met MBO scholen, HBO instellingen en gemeenten. Bij ons mag je leren van je fouten en lachen om je werk blunders. Wees lekker jezelf dat is al goed genoeg.

Vacatures

Team Member – bijbaan vakkenvuller @ SPAR university WHZ Zwolle

Naast je school of studie lekker cashen? Bij ons mag je SPARkelen als vakkenvuller. Heb je een vrije dag en toch meer cash nodig voor die leuke game? Ga aan de slag bij SPAR university @ WHZ Zwolle. SPAR university zoekt versterking! Als BETROKKEN vakkenvuller ga je bij ons verkooppunt bij SPAR university Windesheim Zwolle aan de slag. Wij zijn een leuke mix tussen horeca en retail. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als vakkenvuller is dit je ideale eerste bijbaan. Het is een super gave job met veel afwisselende taken. Je leert ons verkooppunt kennen op een chille manier. Het ene moment controleer je de vracht en het andere moment sta je FIFO te vullen of doe je een THT check ronde.

Relaxte bijbaan
4-12 uur per week
16:00-19:00 uur
Wekelijks cashen
Team Member parttime @ SPAR university Zwolle WHZ

Zin om weer lekker aan de slag te gaan op momenten die jou goed uitkomen? Bij ons kun je SPARkelen tussen van ma t/m vr van 9:00-14:00 uur. Ben je daarna ook nog op tijd om de kids van school te halen. Benieuwd wat je mag doen? Bij ons mag je SPARkelen als Allround Team Member! SPAR university WHZ zoekt versterking! Als BETROKKEN Allround Team Member ga je bij ons verkooppunt in Zwolle Windesheim aan de slag. Wij zijn een leuke mix tussen horeca en retail. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als allround Team Member heb je een super gave job met veel afwisselende taken. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment sta je bij de (self) check-out of je helpt onze klanten in de winkel.

Parttime job
Ma t/m vr 9:00-14:00 uur
24 uur per week
Goed te combineren met kids
Student Team Member – bijbaan @ SPAR university WHZ Zwolle

Naast je opleiding lekker cashen? Dan is dit de bijbaan die je gemakkelijk kunt combineren. Want, ben je klaar met je colleges, hup meteen aan de slag @ SPAR WHZ Zwolle. Om ernaar lekker te gaan bieren of wijnen in de stad. SPAR university Windesheim Zwolle zoekt een leukerd die als Allround Team Member het team komt versterken! Als BETROKKEN Team Member ga je bij ons verkooppunt @WHZ op de campus aan de slag. Door ons super vette horecaplein zijn wij een gave mix tussen horeca en retail. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als Allround Team Member heb je een super gave job met veel afwisselende taken. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment sta je bij de (self) check-out of je helpt onze klanten in de winkel.

Flexibel werken
6-16 uur per week
Wekelijks cashen
Windesheim Zwolle

Staat jouw locatie of functie er niet tussen? Doe een open sollicitatie!

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+