SPAR university WHZ Zwolle

In ons verkooppunt is een duidelijke mix te zien van teamleden. In tegenstelling tot de traditionele supermarkten kiezen wij niet alleen voor “jong talent”. Wij hebben lef en durven te kiezen voor de leukste team member zonder oordeel.  Daarnaast kennen wij een intensieve samenwerking met MBO scholen, HBO instellingen en gemeenten. Bij ons mag je leren van je fouten en lachen om je werk blunders. Wees lekker jezelf dat is al goed genoeg.

Vacatures

Team Member parttime @ SPAR university WHZ

Zin om weer lekker aan de slag te gaan op momenten die jou goed uitkomen? Bij ons kun je SPARkelen tussen van ma t/m vr van 08:00-19:00 uur. Benieuwd wat je mag doen? Bij ons mag je SPARkelen als Allround Team Member! SPAR university WHZ Zwolle zoekt versterking! Als BETROKKEN Allround Team Member ga je bij ons verkooppunt op campus Windesheim Zwolle. Wij zijn een leuke mix tussen horeca en retail. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als allround Team Member heb je een super gave job met veel afwisselende taken. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment sta je bij de (self) check-out of je helpt onze klanten in de winkel.

20 uur per week
Ma t/m vr 08:00-19:00 uur
Parttime job
Goed te combineren met kids
Student Team Member – bijbaan @ SPAR university WHZ Windesheim

Naast je opleiding lekker cashen? Dan is dit de bijbaan waarvan jij gaat SPARkelen. SPAR university WHZ Zwolle zoekt een leukerd die als Allround Team Member het team komt versterken! Als BETROKKEN Team Member ga je bij ons verkooppunt Windesheim Zwolle aan de slag. Door ons super vette horecaplein zijn wij een gave mix tussen horeca en retail. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als Allround Team Member heb je een super gave job met veel afwisselende taken. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment sta je bij de (self)checkout of je helpt onze klanten in de winkel.

6-16 uur per week
Wekelijks cashen
tussen 7-00-19:00 uur
Ma t/m vr

Staat jouw locatie of functie er niet tussen? Doe een open sollicitatie!

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+