SPAR university RU Nijmegen

In ons verkooppunt is een duidelijke mix te zien van teamleden. In tegenstelling tot de traditionele supermarkten kiezen wij niet alleen voor “jong talent”. Wij hebben lef en durven te kiezen voor de leukste team member zonder oordeel.    Daarnaast kennen wij een intensieve samenwerking met MBO scholen, HBO instellingen en gemeenten. Bij ons mag je leren van je fouten en lachen om je werk blunders. Wees lekker jezelf dat is al goed genoeg.

Vacatures

Student Team Member – bijbaan @ SPAR university RU Nijmegen

Naast je opleiding lekker cashen? Dan is dit de bijbaan waarvan jij gaat SPARkelen. SPAR RU Nijmegen, zoekt een leukerd die als Allround Team Member het team komt versterken! Als BETROKKEN Team Member ga je bij ons verkooppunt (benoem verkooppunt) aan de slag. Door ons super vette horecaplein zijn wij een gave mix tussen horeca en retail. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als Allround Team Member heb je een super gave job met veel afwisselende taken. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment sta je bij de (self)checkout of je helpt onze klanten in de winkel.

6 -16 uur per week, starten per direct mogelijk
Wekelijks cashen
Relaxte bijbaan
Werktijden tussen 8:00-19:00 uur
Nijmegen
BBL werkplekken @ SPAR university RU Nijmegen

Een BBL-werkplek waar je leert wat het vak inhoudt, die vind je bij ons! :) Wij nemen je graag mee op retail avontuur. Want wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Bij SPAR Together Better staan wij voor open-eerlijk-duidelijk. Bij ons mag je lachen om al je werk blunders en jezelf verder ontwikkelen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen maar, samen met ons team RU Nijmegen @SPAR university. Het team bestaat uit een Store Manager, Team Hero (zo noemen wij onze Assistent Store Manager) en de leukste Team Members. Ons verkooppunt SPAR university @ RU Nijmegen is een leuke mix tussen horeca en retail. Bij ons is het nooit saai, want er is altijd wat te doen met een paar duizend klanten per dag.

Start per 26 augustus 2024
Flexibele werktijden
BHV training
Weekenden vrij
Nijmegen
Toffe STAGEplekken @ SPAR university RU Nijmegen

Een STAGEplek waar je echt mag leren wat het vak inhoud? Dat vind je bij SPAR university @RU Nijmegen. Wij staan voor lef-open-eerlijk-duidelijke communicatie. Dus bij ons mag je leren en lachen om je werk blunders. Wij helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling. Start je stage op een ander moment? Laat het ons weten, wij denken graag in mogelijkheden. Wij nemen je graag mee op retail avontuur. Want wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw team. Het team bestaat uit een Store Manager, Team Hero (zo noemen wij onze Assistent Store Manager) en de leukste Team Members. Ons verkooppunt is een leuke mix tussen horeca en retail. Bij ons is het nooit saai, want er is altijd wat te doen met een paar duizend klanten per dag. Start je stage op een ander moment? Laat het ons weten, wij denken graag in mogelijkheden.

Starten per 26 augustus 2024
Stagevergoeding
MBO
Weekenden vrij
Nijmegen
Allround Team Member fulltime @ SPAR university RU Nijmegen

SPAR RU Nijmegen zoekt versterking! Hou je van afwisseling en wil je veel nieuwe dingen leren? Bij ons mag je fulltime SPARkelen als Allround Team Member! Dit is een chille, flexibele job waar je veel leert en echt waarde kan toevoegen, gewoon door jezelf te zijn. Als BETROKKEN Allround Team Member ga je bij ons verkooppunt op de campus in het mooie Nijmegen aan de slag. Wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw inzet en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Bij ons doe je meer dan alleen vakkenvullen. Samen met het kernteam zorg je voor het bestellen en enthousiasmeren van het team. Je hebt als Allround Team Member een voorbeeldrol en weet hoe het moet. Het ene moment werk je op het horecaplein, het andere moment sta je bij de (self)checkout of je helpt onze klanten in de winkel.

Jaarcontract
32 uur per week
Leukste team van NL
Tussen 06:30-15:30 (ma t/m vr)
Nijmegen

Staat jouw locatie of functie er niet tussen? Doe een open sollicitatie!

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+