Heropening winkels januari 2022

Bunnik, 18 januari 2022 

Spar University verwacht dat uiterlijk begin volgende week alle campussupermarkten van de formule de deuren weer hebben geopend.

Afgelopen vrijdag maakte het kabinet op de persconferentie bekend dat hogescholen en universiteiten weer open mogen voor fysiek onderwijs. Er lag een actieplan klaar, die we direct na de aankondiging  in gang konden zetten. 

Vorige week gingen de eerste winkels alweer open
Inmiddels zijn eerste SPAR university weer heropend. In verschillende plaatsen waren winkels zelfs vorige week al weer geopend. Vanwege tentamens waren daar toen al veel studenten aanwezig op de campus. Doel is dat voor het eind van de week of in ieder geval begin volgende week alle vestigingen weer open zijn. 

Personeel ondergebracht bij andere winkels
Belangrijke uitdaging is e personele bezetting. In augustus en september hebben we 150 nieuwe collega’s geworven. Die hebben we zo goed als mogelijk aan het werk gehouden bij andere winkels en die gaan we nu weer inzetten. We gaan nu ook weer op zoek naar andere teamleden.

Tweede sluiting vanwege lockdown universiteiten
Spar University sloot enkele weken geleden tegelijk met het hoger onderwijs de deuren. Eerder sloot de formule ook tijdens de lockdown vanaf december 2020 de meeste vestigingen om pas op 16 augustus vorig jaar weer open te gaan.

Meer blog?
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+