Opening The Tosti Club Deventer

Deventer, 2 februari 2022

Ons city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De gemakswinkels bieden een compleet assortiment. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden. De SPAR city winkel in Deventer is open en bezorgt 365 dagen per jaar vanaf 7.00 uur, sluit van maandag t/m woensdag en zondag om 22:00 uur en van donderdag t/m zaterdag om 23:00 uur.

In deze city winkel kan de bezoeker vanaf 8 februari ook terecht bij de shop-in-shop locatie van The Tosti Club voor de Echte Tosti’s. Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR groot in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. Dat gebeurt door het voor klanten/gasten mogelijk te maken een vers bereide tosti van The Tosti Club of een vers belegd broodje, een verse salade of smoothie te bestellen of to go mee te nemen.

Ondernemersduo Ilona Bloch & Martijn ten Berge: ‘’Met onze vestiging van The Tosti Club te Deventer zetten wij als organisatie een grote stap met het toevoegen van foodservice. Dit past perfect in onze groeistrategie waarin wij op al onze verkooppunten maximaal willen inzetten op foodservice. Wij zien, als bewoners van Deventer, een enorme groeikans in de markt zowel voor take-out, rustige lunch op onze heerlijke zitjes, als met bezorging aan de zakelijke en particuliere klant”.

WINACTIE 1 jaar gratis Tosti’s
Wat is nou leuker dan direct met een geweldige winactie te starten! Volg de social media pagina’s van SPAR city Deventer, ga naar de actie, tag je familie, vrienden en/of team en maak kans op 1 jaar lang gratis Echte Tosti’s van The Tosti Club! Volg snel en wie weet smelt SPAR city Deventer voor jou een jaar lang gratis de kazen!

Meer blog?
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+