SPAR Together Better genomineerd als finalist Sociaal Ondernemen Werkt!

Deventer – oktober 2022

Slechts één jaar nadat ondernemers Martijn ten Berge en Ilona Bloch SPAR university overnamen met hun SPAR Together Better, slepen ze al een mooie nominatie in de wacht voor Sociaal Ondernemen Werkt (SOW)! Hét evenement voor ondernemers waar sociaal ondernemen centraal staat.

Tijdens dit bijzondere evenement staan sociaal ondernemende werkgevers uit de regio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe in de schijnwerpers. In totaal zijn er negen bedrijven genomineerd verdeeld over drie categorieën. Dit zijn:

  • De meest sociale starter;
  • Meest sociale werkgever;  en
  • Meest inspirerende sociale werkgever

Meest sociale starter 2022

Binnen deze drie categorieën is SPAR TB genomineerd voor ‘De meest sociale starter’ van dit jaar. De andere kansmakers op deze mooie award zijn Stichting ZorgTendens en Kaldi Koffie & Thee Deventer (Brink).

Maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen is een belangrijke waarde voor SPAR TB. Er wordt graag een passende plek binnen het bedrijf geboden aan mensen die net dat stukje extra ondersteuning nodig hebben. Ilona Bloch: “Er is werk voor mensen aan de zijkant van de arbeidsmarkt, maar ze moeten wel een kans krijgen zichzelf te laten zien.”
Naast mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, biedt SPAR TB ook een plek aan stagiaires en BBL-ers. In het eerste jaar van SPAR TB zijn de doelen om deze mensen een werkplek te bieden, ruimschoots overtroffen.  

Sociaal Ondernemen Werkt!

Met de awards van Sociaal Ondernemen Werkt! wordt er benadrukt dat iedereen een kans verdient om mee te doen op de arbeidsmarkt. De werkgevers die genomineerd zijn met een award onderscheiden zich door kansen te bieden aan mensen voor wie een werkplek niet altijd vanzelfsprekend is. 

Tijdens de het Sociaal Ondernemen Werkt-evenement buigt de vakjury zich over de verschillende kansmakers. Maar ook het ‘publiek’ heeft hier een aanzienlijk aandeel in. De publieksstemmen bepalen namelijk voor één derde wie die avond met de award naar huis gaat.
De awards worden uitgereikt op 17 november plaats in de Buitensociëteit in Zutphen. Vind jij ook dat SPAR TB deze prijs verdient? Stem dan op https://sow-event.nl/stemmen/!

Over SPAR Together Better

SPAR Together Better wil dé Grab & Go formule in Nederlandse studentensteden zijn! Wij zijn groots in kleine verkooppunten. Je vindt ons dan ook op high-traffic locaties voor forensen, studenten en scholieren. Maar natuurlijk zijn stadsbewoners, horeca publiek en toeristen ook welkom. Net als iedereen die langsloopt! Wij streven naar blije gasten in onze verkooppunten en app. Samen zijn wij slimmer en sneller en maken we alles eenvoudiger. Én is het leven leuker en gemakkelijker.

SPAR Together Better bestaat uit drie brands. SPAR university, SPAR city en The Tosti Club. Bij ons is alles Together Better. Wil je meer over ons weten lees dan snel verder op onze website. Of volg ons op LinkedIn voor de meest recente updates!

Meer blog?
Elizabeth Westra
Marketing Hero
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+