SPAR Together Better meest sociale starter 2022

Tijdens een spannende finale van het Sociaal Ondernemen Werkt event mocht SPAR Together Better de prijs van Meest sociale starter 2022 in ontvangst nemen. Een prachtige prestatie waar wij trots op zijn!

Deventer – november 2022

Het Sociaal Ondernemen Werkt event draait volledig om inclusief werknemerschap. Genomineerde bedrijven onderscheiden zich door kansen te bieden aan mensen voor wie een plekje op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Een mooi doel waar ook SPAR Together Better zich hard voor maakt. 

Nominatie Sociaal Ondernemen Werkt!

Vorige maand mochten we ons al verheugen met de nominatie als Meest sociale starter 2022. In dezelfde categorie waren ook Kaldi Koffie & Thee Deventer (Brink) en Stichting Zorg Tendens genomineerd. 

Verder werden er ook awards uitgereikt in de categorieën Meest sociale werkgever en Meest inspirerende werkgever. Daarnaast is er ook een ‘impact uitblinker’ award uitgereikt. Meer weten over dit mooie evenement? Check: https://sow-event.nl/

Meest sociale starter

De finale vond op donderdagavond 17 november plaats in de buitensociëteit in Zutphen. Door middel van publieksstemmen en een vakjury werd SPAR Together Better tot winnaar gekroond van deze mooie titel. 

De vakjury: ‘De SPAR formule is helemaal van nu. SPAR levert maatwerk in de wijk. Dat geldt ook voor hun medewerkers. Als je mee wil doen dan zijn er volop ontwikkel mogelijkheden. SPAR biedt kansen en denkt in oplossingen. En dat doen ze met passie.’

Over SPAR Together Better

SPAR Together Better (de franchiser van o.a. de SPAR university winkels op campus terreinen) wil dé Grab & Go formule in Nederlandse studentensteden zijn! Wij zijn groots in kleine verkooppunten. Je vindt ons dan ook op high-traffic locaties voor forensen, studenten en scholieren. Maar natuurlijk zijn stadsbewoners, horeca publiek en toeristen ook welkom. Net als iedereen die langsloopt! Wij streven naar blije gasten in onze verkooppunten en app. Samen zijn wij slimmer en sneller en maken we alles eenvoudiger. Én is het leven leuker en gemakkelijker. Wil je meer over ons weten lees dan snel verder op onze website. Of volg ons op LinkedIn voor de meest recente updates!

Meer blog?
Elizabeth Westra
Marketing Hero
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+