SPAR university gaat álle clubs in Nederland sponsoren

SPAR university gaat álle clubs in Nederland sponsoren

Deventer, 2 november 2022

Vanaf nu kunnen studenten die lid zijn bij een studentensportvereniging geld voor zichzelf én hun club sparen bij SPAR university. SPAR university en Studentensport Nederland slaan de handen ineen om alle clubs en studenten in Nederland een financieel steuntje in de rug te geven. Zij maken hiervoor gebruik van de Scoor voor je Club beweging, ondersteund door de handige en privacyvriendelijke Dappre app.

Steeds meer studentensportverenigingen en studenten hebben te maken met stijgende kosten. Maatschappelijk betrokken en innovatieve ondernemers Martijn ten Berge en Ilona Bloch maken met hun deelname aan Scoor voor je Club een sympathiek gebaar richting al hun klanten en vanuit SPAR university specifiek naar studenten. Binnen SPAR Holding loopt SPAR university voorop in dit initiatief. De mogelijkheden voor de overige formats wordt onderzocht.

“We begrijpen dat deze tijden voor veel studenten financiële uitdagingen met zich mee kan brengen. Doordat we met alle SPAR university locaties meedoen met Scoor voor je Club, kunnen de studenten automatisch geld sparen voor hun sportclub, voor hun contributie én voor zichzelf. Op die manier sponsoren we alle clubs en maken we sport en cultuur voor de studenten toegankelijker.”

Studentensport Nederland is naast NOC*NSF een van de samenwerkingspartners van Scoor voor je Club beweging en behartigt de belangen van 250.000 sportende studenten. Kevin van Loon, Studentensport Nederland: “Het komende jaar gaan we in samenwerking met de 17 studentensportraden en 13 studentensportbonden alle studentensportverenigingen informeren dat er bij de SPAR university locaties gescoord kan worden. Daar profiteren alle clubs en hun leden van“.

Cindy van der Leek, mede-initiatiefnemer van Scoor voor je Club: “Scoor voor je Club is een beweging die ervoor zorgt dat maatschappelijke organisaties hun totale achterban kunnen mobiliseren om lokaal te besteden.

Dit doen zij bij aangesloten ondernemers in ruil voor een bijdrage voor de club van hun keuze én voor zichzelf. ‘Koop Lokaal’ wordt ook ‘Steun Lokaal’.

Voor ondernemers is het dé manier om ‘Koop Lokaal’ blijvend te stimuleren en samen met hun klanten en clubs bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland! We zijn er trots op dat SPAR university hiermee letterlijk invulling geeft aan hun overkoepelende bedrijfsnaam; “SPAR Together Better”

PINNEN = SPAREN

Als deelnemende studenten pinnen bij een SPAR University, sparen zij automatisch 1% van het totaalbedrag en 2% vanaf € 7,50. De helft daarvan gaat automatisch naar de club(s) die de student kiest. De andere helft kan gebruikt worden om bijvoorbeeld de contributie mee te betalen of voor het aankopen van vouchers of tickets. Als studenten vaker boodschappen doen bij SPAR University, worden zij daar extra voor beloond met kortingen of gratis producten. De Scoor voor je Club beweging wordt door steeds meer landelijke en lokale maatschappelijk betrokken ondernemers omarmd.

Clubs en leden kunnen gratis meedoen aan Scoor voor je Club. Meer informatie is te vinden op www.scoorvoorjeclub.nl

Over SPAR Together Better

SPAR Together Better wil dé Grab & Go formule in Nederlandse studentensteden zijn! Wij zijn groots in kleine verkooppunten. Je vindt ons dan ook op high-traffic locaties voor forensen, studenten en scholieren. Maar natuurlijk zijn stadsbewoners, horeca publiek en toeristen ook welkom. Net als iedereen die langsloopt! Wij streven naar blije gasten in onze verkooppunten en app. Samen zijn wij slimmer en sneller en maken we alles eenvoudiger. Én is het leven leuker en gemakkelijker.

SPAR Together Better bestaat uit drie brands. SPAR university, SPAR city en The Tosti Club. Bij ons is alles Together Better. Wil je meer over ons weten lees dan snel verder op onze website. Of volg ons op LinkedIn voor de meest recente updates!

 

Over Studentensport Nederland

Studentensport Nederland (SSN) is de koepelorganisatie van de studentensport in Nederland. SSN is een landelijke organisatie die de belangen vertegenwoordigt van de ongeveer 250.000 studenten sporters die Nederland rijk is. Daarnaast worden er jaarlijks meer dan 50 studentenkampioenschappen (NSK’s) georganiseerd onder auspiciën van SSN!

Over Scoor voor je Club

Scoor voor je Club is een landelijk initiatief van de non-profit stichting Qiy Foundation en wordt uitgevoerd door Dappre op basis van de privacyvriendelijke Dappre Kaarten-App. Scoor voor je Club is een beweging die bijdraagt aan de verbinding tussen consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties zoals (sport-)verenigingen, culturele instellingen en goede doelen. Retailers en horecabedrijven kunnen Scoor voor je Club inzetten als instrument om, zonder technische inspanningen, deelnemers een extra reden te geven om bij hen te besteden. Zij maken zo alle clubs en klanten blij!

Perscontact:

SPAR university                       Scoor voor je Club                   Studentensport Nederland

Suzanne Reubsaet                  Cindy van der Leek                  Kevin van Loon

Tel. +31 (0) 6 83 08 10 03       Tel. +31 (0) 6 20 53 80 60       Tel. +31 (0) 6 42 17 20 97

suzanne@spartb.nl                 cindy@dappre.com                info@studentensport.nl

https://www.spartb.nl           www.scoorvoorjeclub.nl         www.studentensportnederland.com

Meer blog?
Suzanne Reubsaet
Chief Digital Officer
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+