SPAR university HUB opnieuw geopend na verbouwing

Utrecht  – september 2022

Tijdens de zomervakantie is de SPAR university HUB winkel verbouwd en verhuisd. Op 5 september opende onze gloednieuwe winkel en mochten we weer studenten, medewerkers en overige bezoekers ontvangen met de start van het nieuwe schooljaar.

Frisse start

Met de start van het schooljaar, dit keer zónder corona, vierde SPAR Together Better ook dat SPAR university HUB opnieuw geopend is! De eerste succesvolle weken zijn inmiddels achter de rug, na een zomervakantie vol verbouwen en verhuizen. De afgelopen 2 weken stonden in het teken van het afronden van de laatste puntjes samen met het team. Met een resultaat waar wij super trots op zijn!

SPAR university HUB bake-off afdeling

Nieuwe spot binnen de HU

SPAR university HUB heeft een relocatie gehad binnen het gebouw van Hogeschool Utrecht aan de Bolognalaan. Hier hopen we studenten en medewerkers te voorzien van topkwaliteit koffie, vers belegde broodjes en lekker fruit. 

Ons assortiment richt zich op de 7 eetmomenten van een dag, waardoor iedereen bij ons terecht kan voor de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. Gratis koffie (of thee) scoren? Download dan onze SPAR university app!

Over SPAR Together Better

SPAR Together Better wil dé Grab & Go formule in Nederlandse studentensteden zijn! Wij zijn groots in kleine verkooppunten. Je vindt ons dan ook op high-traffic locaties voor forensen, studenten en scholieren. Maar natuurlijk zijn stadsbewoners, horeca publiek en toeristen ook welkom. Net als iedereen die langsloopt! Wij streven naar blije gasten in onze verkooppunten en app. Samen zijn wij slimmer en sneller en maken we alles eenvoudiger. Én is het leven leuker en gemakkelijker.

SPAR Together Better bestaat uit drie brands. SPAR university, SPAR city en The Tosti Club. Bij ons is alles Together Better. Wil je meer over ons weten lees dan snel verder op onze website. Of volg ons op LinkedIn voor de meest recente updates!

Meer blog?
Elizabeth Westra
Marketing Hero
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+