SPAR university komt deze zomer naar Hogeschool Windesheim te Zwolle

Zwolle, woensdag 22 juli 2022

Op maandag 29 augustus opent SPAR university, dé Grab & Go formule voor studenten, haar deuren op het terrein van de Hogeschool Windesheim in Zwolle. De Grab & Go formule is een initiatief van Compass Group Nederland, de huidige food & hospitality partner van de hogeschool. De drie partijen zijn een samenwerking aangegaan voor de nieuw te openen winkel op het onderwijsterrein.

Samenwerken van Utrecht naar Zwolle
Windesheim wilde al een tijd een andere invulling geven aan de huidige winkel. Een winkel die beter past bij de visie van de hogeschool, de studenten, leerkrachten en bezoekers. Met deze visie is Windesheim in gesprek gegaan met Compass Group, die op het terrein de foodservice verzorgt. Compass Group is reeds bekend met SPAR university en heeft positieve ervaringen met hen bij de Universiteit Utrecht. Deze succesvolle samenwerking wordt nu uitgerold in Zwolle.

De behoeften van de campusbezoeker
Uit onderzoek blijkt dat ‘gemak’ met toenemende mate een rol speelt bij het kopen van voeding. Behalve gemak is het van belang dat het aanbod in lijn is met de behoeften van de bezoekers, met name de student staat centraal. In SPAR university komen al deze wensen samen! De student, bezoeker of medewerker krijgt een allesomvattend pakket; topkwaliteit koffie tot warme maaltijden en boodschappen voor thuis tot lekkere broodjes to-go. Een toevoeging die past in de filosofie van de campus als thuisbasis.

The next level
Het nieuwe verkooppunt staat in het teken van duurzaam en gezond met een enorm horecaplein in het midden van de winkel. Behalve het gebruikelijke retail assortiment, krijgt de winkel een nieuwe toevoeging. Compass en SPAR slaan de handen ineen en richten zich op foodservice in de breedste zin van het woord, om volledig te voorzien in het gemak van de consument. Om in elke wens te voorzien, is er ruimte vrijgemaakt om een cadeau voor je medestudent of collega te kopen.

De samenwerking tussen Compass en SPAR university smaakt naar meer. Er zijn ambitieuze plannen om samen meerdere locaties locaties te openen. Waarbij SPAR de retailinvulling doet en Compass Group de food & hospitality diensten.

Waar de SPAR university WHZ opent
Nieuwsgierig naar SPAR university WHZ? Kom een kijkje nemen!

Nog geen jaar na de overname van SPAR university door Martijn ten Berge en Ilona Bloch openen zij deze locatie in de nabijheid van hun woonplaats. Met dit verkooppunt reist de roze krokodil af naar een nieuw deel van Nederland; naar de Hogeschool campus Windesheim in Zwolle. SPAR university opent op de allermooiste spot naast de ingang van het hoofdgebouw (C-gebouw). Het heeft een oppervlakte van ongeveer 300 m2.

Vanaf maandag 29 augustus ben je van harte welkom om langs te komen in onze winkel op de Windesheim campus. Vanaf 08.00u zijn de deuren geopend aan de Campus 2-6.

Over SPAR university
SPAR university is dé Grab & Go formule in Nederlandse studentensteden met op dit moment 12 verkooppunten. SPAR university is groots in kleine locaties en richt zich op hogeschool en universiteitslocaties. SPAR university streeft naar blije gasten in haar bemande en onbemande verkooppunten en app. SPAR university onderscheid zich door een duidelijke focus op gezonde en duurzame voeding in combinatie met een flinke dosis innovatie. Spar university is onderdeel van SPAR Together Better. SPAR Together Better exploiteert als franchisenemer van SPAR holding naast SPAR university ook een drietal SPAR city verkooppunten en een The Tosti Club. Check: www.spartb.nl

Over Compass Group
Compass Group is beursgenoteerd en wereldwijd marktleider in food en support services. Met de merken Eurest, ESFM, famous flavours en Xandrion worden vernieuwende en verrassende hospitality oplossingen geboden op het gebied van food en services voor verschillende segmenten. Als grootste food en service organisatie ter wereld maken wij gebruik van de kennis en ervaring uit 45 landen. Het welzijn én het on- en offline verbinden van medewerkers en gasten staat altijd centraal binnen onze 24/7 dienstverlening. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers zich focussen op hun kernactiviteiten en succesvol zijn. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat alles wat wij voor onze opdrachtgevers ontwikkelen, strookt met duurzame ambities. For the love of good food and great service; dat is wat ons drijft. https://www.compass-group.nl/

Meer blog?
Suzanne Reubsaet
Chief Digital Officer
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+