SPAR university WHZ vanaf nu geopend!

Zwolle – september 2022

Maandag 29 augustus werd de 11e SPAR university winkel geopend op de campus van Hogeschool Windesheim Zwolle. De winkel heeft een prachtige spot naast de ingang van het hoofdgebouw, ook wel C-gebouw. Hiermee heeft SPAR university WHZ het plekje van de campuswinkel en repro overgenomen.

Met de opening van SPAR university WHZ wordt de samenwerking tussen SPAR Together Better en Eurest – Compass Group voortgezet. De opening van de nieuwe winkel is de start van een nieuw hoofdstuk, waar nog vele kansen liggen. Door de retailinvulling van SPAR en de catering van Eurest te combineren liggen er ambitieuze plannen om gezamenlijk nog meer locaties te exploiteren.

Assortiment
In de winkel ligt de focus op duurzaam en gezond eten. Wat specifiek gericht is op foodservice. Dit wordt meteen duidelijk door het grote horecaplein in het midden van de winkel. Hier worden elke dag broodjes afgebakken en belegd, salades en smoothies gemaakt. Wat een mooie aanvulling is op het bestaande assortiment van Eurest-/Compass Group binnen Windesheim.

Daarnaast liggen er in de rest van de winkel nog genoeg producten om aan alle behoeften van de consument te voldoen. Denk aan een (energy) reep, fruit of flesjes drinken. Maar ook een cadeautje voor iemand anders! Uiteraard kunnen studenten, medewerkers en andere bezoekers ook heerlijke koffie, cappuccino’s of natuurlijk thee halen. Dit kan bij de self-service machines. Breng je een eigen beker mee? Dan krijg je 25 cent korting!

Feestelijke opening
De opening werd maandagochtend meteen feestelijk afgetrapt met de studenten, die i.v.m. de Bruisweek aanwezig waren op de campus. Op de maandag en dinsdag konden studenten aan een rad van fortuin draaien voor smakelijke prijzen. Ook werden er 350 studentenboxen uitgedeeld aan de eerste bezoekers.

Wil je onze gloednieuwe winkel ook in het echt bewonderen? Dan nodigen we je graag uit om eens langs te komen. We zijn maandag tot vrijdag open van 08:00 tot 19:00. Het adres is Campus 2-6.

Meer blog?
Elizabeth Westra
Marketing Hero
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+