Vending bij SPAR university op de TU Delft

SPAR HOLDING EN MAAS INTERNATIONAL ZETTEN VOLGENDE STAP IN SAMENWERKING DOOR KRACHT VAN LOKALE SPAR ONDERNEMER IN TE ZETTEN BIJ THE TASTE BY SPAR.

Eindhoven, 30 maart 2022

Bij MAAS geloven wij dat mensen meer uit leven halen als ze goed eten en drinken. Gevarieerd en gezond, op basis van de persoonlijke behoeften. Om dit waar te maken zijn wij dagelijks op zoek naar de beste en meest kwalitatieve technologieën op het gebied van vending en introduceren wij ‘The Taste by SPAR’. The Taste is een onbemand foodconcept en biedt medewerkers een plek waar zij op ieder moment van de dag terecht kunnen voor een verse maaltijd. Het assortiment bestaat uit gezonde en lekkere producten die zorgvuldig worden geselecteerd en geleverd vanuit een lokale SPAR winkel.

In februari 2022 zijn wij een samenwerking gestart met SPAR om een passend aanbod te bieden voor de huidige locaties van The Taste bij klanten van MAAS. SPAR is een leverancier met ruim 13.000 winkels in 48 landen en daarmee één van de grootste foodretailers ter wereld. Dankzij een wereldwijde bekendheid en uitwisseling van kennis en ervaring uit de verschillende landen, helpt SPAR MAAS bij het samenstellen van een optimaal assortiment dat aansluit bij de wensen en behoeften van de medewerker van nu.

Als volgende stap in onze samenwerking gaan wij op diverse locaties de kracht van de lokale SPAR ondernemer inzetten voor zowel het samenstellen van een assortiment als het bevoorraden van The Taste by SPAR. We starten hiervoor een testfase op zes verschillende locaties in Nederland tot september 2022. Bij een succesvolle afronding van deze testfase plannen wij een uitrol op nieuwe locaties.

John van der Ent, CEO SPAR Nederland: ‘SPAR heeft de ambitie om King of Convenience te worden. We willen op elke plek, op ieder moment voor iedereen relevant zijn. We kijken uit naar de samenwerking met Maas die onze ambitie onderstreept, zodat we onze gasten op elk moment van de dag gemak kunnen bieden.”

Wij zijn erg trots op de samenwerking met deze sterke partner en gaan de testfase dan ook met een goed gevoel tegemoet!

George Schoof, CCO MAAS International B.V.: met de expertise en ervaring van de SPAR op eten, drinken en gezonde voeding en de expertise en ervaring van MAAS op service, gemak en vending combineren we onze sterktes om onze klanten gedurende de dag te voorzien van een toegankelijk en aantrekkelijk aanbod op eten en drinken, wanneer ze dat willen.”

HOE WERKT THE TASTE BY SPAR?              
The Taste is eenvoudig te bedienen door gebruik te maken van een contactloos betaalmiddel. Na het lezen van de bankpas ontgrendelt de deur en is het mogelijk om een maaltijd naar keuze uit te nemen. Dankzij sensoren aan de binnenzijde van The Taste, betaalt de medewerker voor de uitgenomen producten na het sluiten van de deur.

Door de samenwerking met SPAR bieden wij keuze uit gezonde en lekkere producten zoals verse salades, belegde broodjes en diverse maaltijden die ook verkrijgbaar zijn in de dichtstbijzijnde SPAR University in Delft. De lokale SPAR ondernemer zorgt voor een optimale voorraad met minimale derving dat perfect aansluit op de behoeften van de studenten en medewerkers bij TU Delft. Tevens bevoorraden wij The Taste door producten te vervoeren op de fiets om onnodige CO2-uitstoot te voorkomen. Zo minimaliseren wij onze ecologische footprint.

Meer blog?
Download onze app
Wat?

Claim APP deals, de Zero Waste Bag
en spaar voor gratis koffie

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+