5 resultaten

tu-delft
HBO Retail Stage @ SPAR university TUD Delft

Je volgt de nieuwe opleiding HBO Retailmanagement in Delft en bent op zoek naar een HBO Retail stage waar je echt wat leert. Die vind je bij SPAR university in Delft, want wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw regel skills en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als stagiair(e) ben je één van onze vaste gezichten van het verkooppunt. Je werkt mee en springt bij waar nodig op één van onze afdelingen. Je toont initiatief en denkt EERLIJK mee hoe wij samen, sneller en simpeler kunnen werken. Ook help en adviseer je klanten tijdens het winkelen. De Store Manager leert je te ondersteunen bij het aansturen, coachen en opleiden van team members. Ook mag je leren hoe het is om mee te denken over de inhoud van het winkelplan, teamontwikkeling en andere verbeterplannen. Tijdens je stage avontuur ga je er naar toe werken dat je bij afwezigheid van de Team Hero deze taken straks moeiteloos overneemt. Wij beloven je: bij ons is je stage afwisselend, uitdagend en je bent echt onderdeel van ons team!

16 uur per week
Stagevergoeding €500
HBO Retailmanagement
Delft
Toffe STAGEplekken @ SPAR university TUD Delft

Een STAGEplek waar je echt mag leren wat het vak inhoud? Dat vind je bij SPAR university @ TUD Delft. Wij staan voor lef-open-eerlijk-duidelijke communicatie. Dus bij ons mag je leren en lachen om je werk blunders. Wij helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling. Start je stage op een ander moment? Laat het ons weten, wij denken graag in mogelijkheden. Wij nemen je graag mee op retail avontuur. Want wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw team. Het team bestaat uit een Store Manager, Team Hero (zo noemen wij onze Assistent Store Manager) en de leukste Team Members. Ons verkooppunt is een leuke mix tussen horeca en retail. Bij ons is het nooit saai, want er is altijd wat te doen met een paar duizend klanten per dag. Start je stage op een ander moment? Laat het ons weten, wij denken graag in mogelijkheden.

Starten mei 2024
Stagevergoeding
MBO
Delft
BBL werkplek @ SPAR university TUD Delft

Een BBL-werkplek waar je leert wat het vak inhoudt? Die vind je bij ons! 🙂 Wij nemen je graag mee op retail avontuur. Want wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Bij SPAR university, staan wij voor Lef- Open-Eerlijk-Duidelijk. Bij ons mag je lachen om je werk, blunders en jezelf verder ontwikkelen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen maar, samen met team TUD, delft @SPAR university. Het team bestaat uit een Store Manager, Team Hero (zo noemen wij onze Assistent Store Manager) en de leukste Team Members. Ons verkooppunt SPAR university @TUD, Delft is een leuke mix tussen horeca en retail. Bij ons is het nooit saai, want er is altijd wat te doen met een paar duizend klanten per dag.

BBL leer/werkplek
Starten per augustus 2024
BHV training
Weekenden vrij
Delft
HBO Retail STAGE

Je volgt de nieuwe opleiding HBO Retailmanagement in Rotterdam en bent op zoek naar een stage waar je echt wat leert. Die vind je bij SPAR university Rotterdam EUR, want wij hebben LEF en willen samen met jou de leukste retail werkgever van Nederland worden! Daar kunnen wij jouw regel skills en “doing things” werkhouding bij gebruiken. Als stagiair(e) ben je één van onze vaste gezichten van het verkooppunt. Je werkt mee en springt bij waar nodig op één van onze afdelingen. Je toont initiatief en denkt EERLIJK mee hoe wij samen, sneller en simpeler kunnen werken. Ook help en adviseer je klanten tijdens het winkelen. De Store Manager leert je te ondersteunen bij het aansturen, coachen en opleiden van team members. Ook mag je leren hoe het is om mee te denken over de inhoud van het winkelplan, teamontwikkeling en andere verbeterplannen. Tijdens je stage avontuur ga je er naar toe werken dat je bij afwezigheid van de Team Hero deze taken straks moeiteloos overneemt. Wij beloven je: bij ons is je stage afwisselend, uitdagend en je bent echt onderdeel van ons team!

16 uur per week
Opleiding HBO retailmanagement
Stagevergoeding €500,-
SPAR university TUD
Junior Store Manager TUD

SPAR university heeft LEF en wil, samen met jou, dé Grab & Go formule worden in alle Nederlandse studentensteden. Daar kunnen wij jouw multitask talent, teambuilding skills en retail kennis goed bij gebruiken. In deze veelzijdige functie mag jij als JUNIOR Store Manager jouw team meenemen in de reis om het leukste verkooppunt van Nederland te worden. Als JUNIOR Store Manager, zoals wij de functie van filiaalmanager (i.o.) noemen, ben jij het vaste gezicht van het verkooppunt TUD Delft, gevestigd op de campus tussen het bruisende studentenleven. Je zorgt samen met het team dat alles in- en rondom het verkooppunt op rolletjes loopt. Je help en adviseer de klanten tijdens het winkelen en verrast hen met onze heerlijke bake off afdeling. Je hebt een voorbeeldrol voor het team en dit laat je zien door mee te werken op de vloer. Je nieuwe rol hoef je niet alleen uit te vogelen, dit doe je samen. Om te groeien in je functie wordt je ondersteund door een ervaren Multi Store Manager

Starten per juni 2024
36 uur per week
Leidinggevende skills
Delft

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+